woollypigs

Forum Replies Created

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 16 total)
  • Author
    Posts
  • in reply to: Jetpack Tiled Galleries #1266423

    woollypigs
    Participant

    After some hacking about and testing I managed to get it to work.

    Thanks

    in reply to: Jetpack Tiled Galleries #1266219

    woollypigs
    Participant

    Hi

    https://pastebin.com/iui9rdq3

    This include functions.php and style.css

    Thanks

    in reply to: Jetpack Tiled Galleries #1266119

    woollypigs
    Participant

    Hmm, I managed to create a child theme. But when add the code to the functions I get a blank page, without code the child theme works fine.

    function jp_rm_cleaner_gallery() {
    remove_theme_support( ‘cleaner-gallery’ );
    }

    add_action ( ‘after_setup_theme’, ‘jp_rm_cleaner_gallery’, 11 );

    in reply to: Jetpack Tiled Galleries #1266055

    woollypigs
    Participant

    Hmm, I didn’t create a child theme before, I just copied that into the theme function and it worked.

    I’m trying to create a child theme now, but I only get a blank page when I enable the child theme. Do you have any pointers how to create a child theme, I have never done that before.

    Thanks!

    in reply to: Jetpack Tiled Galleries #1265915

    woollypigs
    Participant

    Just update the theme to – Envince Version: 1.1.4. Sadly that broke this again. Yes I have copied it into the function.php file again.

    in reply to: Jetpack Tiled Galleries #1251894

    woollypigs
    Participant

    Thanks that worked!

    in reply to: Jetpack Tiled Galleries #1251817

    woollypigs
    Participant

    Back from holidays.

    Other themes like twentysixteen and your own – ColorMag – work with the JetPack Tiled Galleries.

    Thanks

    in reply to: Help with images/layout #1249123

    woollypigs
    Participant

    Hi

    Here is a screenshot:

    https://www.woollypigs.com/images/Screenshot-woollypigs.png

    1/ the categories/headings colours are not fully coloured.

    2/ the layout of TG: Image Grid Post Widget is not neat.

    3/ when clicking anywhere, below the menu, on the site that is not a link a blue border appears.

    I will leave it on the site https://www.woollypigs.com for a bit then I will remove the TG: Image Grid Post Widget again.

    Thanks

    in reply to: Help with images/layout #1248943

    woollypigs
    Participant

    ah, that annoys me too, I haven’t figure out where that comes from yet.

    in reply to: Help with images/layout #1248912

    woollypigs
    Participant

    ah got you, the breadcrumbs thing. I think you need to remove php call to breadcrumbs.php (menu/breadcrumbs.php) though right now I can’t find where that is.

    in reply to: Help with images/layout #1248902

    woollypigs
    Participant

    >do you know where to edit “You are here:” in article post ? i want to deleted them.
    Sorry I do not know what you mean.

    >and why your slider top featured image(motor bicycle) can fit ? why me not (pyramid) ? see my site.. the image not fit .. how to edit ?
    That is a recumbent bicycle not a motor cycle 🙂

    Try with a larger featured image, I think the theme ask for images that is 1280px wide at the minimum. When I use an image that big I get the best results with this great theme.

    in reply to: Help with images/layout #1248898

    woollypigs
    Participant

    Hi

    In style.min.css I found: .widget-title>.wrap::before{content:’\f006′;} (note the lack of spaces)

    I changed that to .widget-title>.wrap::before{content:none!important;} which removed the star, but did not fix the colour issue.

    in reply to: Help with images/layout #1248878

    woollypigs
    Participant

    Thanks, that didn’t remove the star or fixed the colouring when editing the style.css. Though it removed the star when I unchecked the css with the chrome inspect html. hmmm

    in reply to: Help with images/layout #1248873

    woollypigs
    Participant

    Well I “solved” it by using “TG: Two Column Featured Post Widget” instead of “TG: Image Grid Post Widget”.

    Though the issue with the headings/categories not taking the assigned colour is still there.

    Tested in Chrome and iceweasel.

    in reply to: Image Grid Error #1248814

    woollypigs
    Participant

    Hi

    I got that problem too – https://themegrill.com/support-forum/topic/help-with-imageslayout/

    I wonder if it is linked to the size of the featured image? I have yet to figure out what ..

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 16 total)