shwebb15

Forum Replies Created

Viewing 11 posts - 1 through 11 (of 11 total)
  • Author
    Posts
  • in reply to: Change text in browser tab – Spacious free #1600412

    shwebb15
    Participant

    Not sure if you have tried the help here: https://wordpress.org/support/topic/changing-tab-title-2/ SEO may have an area that controls the site title in the browser tab.

    in reply to: Change text in browser tab – Spacious free #1600364

    shwebb15
    Participant

    I think one of your plugins is interfering with it. I would disable your SEO plugin and try republishing. If that doesn’t help then go through all your plugins one by one and disable. Test after each disable.
    I am using spacious free on several of my websites and no problem with it and plugins, but something is causing this. I usually start with the plugins when something in a theme isn’t working right.
    Another option is to activate a default wordpress theme and see if it corrects.

    in reply to: Change text in browser tab – Spacious free #1599715

    shwebb15
    Participant

    Have you tried removing what is there, uncheck everything and publish? Will that remove the words Business Template?
    If it does then try putting your title back in and publish.

    in reply to: Change text in browser tab – Spacious free #1586650

    shwebb15
    Participant

    Below where you type in your Site Title and tagline did you click the button to ‘show both’ and check mark in ‘Display site title and tagline’?

    in reply to: Change text in browser tab – Spacious free #1445572

    shwebb15
    Participant

    Customize/Site Identity
    Put in your site title.
    Click to publish.

    in reply to: Version 1.5.2 Broken in Firefox 60.0.1 #1374102

    shwebb15
    Participant

    Karunaray, I have checked your blog in Chrome and Firefox with adblock working on your page. Your social icons show up just fine. I like what you have done with that widget. Looks really nice.
    I think it is your cache or something else causing your problems, not the theme.
    Free support for a free theme happens when they get time. May I suggest if you want instant support buy the theme and upgrade to paid support.

    Thanks!

    in reply to: Video embed issue #1373841

    shwebb15
    Participant

    Is the video hosted elsewhere with embed url to your site?

    I have embed video on my post and it is working perfectly.

    Did you check your internet speed? That would be an issue showing the video.

    in reply to: Change content area + Header colour + fonts #1373720

    shwebb15
    Participant

    Did you try changing the skin to the dark one?

    Customizer/Design/Color skin

    in reply to: Home page isn't as shown in the theme preview #1371685

    shwebb15
    Participant

    Follow the directions in the docs here: https://themegrill.com/theme-instruction/spacious
    Setting up the business page template changes everything.

    in reply to: image widget #1371217

    shwebb15
    Participant

    I have worked it out. This thread can be closed. Thanks!

    in reply to: image widget #1371187

    shwebb15
    Participant

    Hello Rajesh! I shortened the title & description.
    I removed the translate plugin and put in the other logo I would like to have hoping it would position to the top of the page. It is still positioned offset.
    Any advice to bring the image up to the top right?
    Thanks for your help.
    I am considering purchasing the pro version. From what I understand it has the option to aligned the logo and title to the center. Not going to worry about that if I can’t add the 2nd logo to the top.
    Thank you!

Viewing 11 posts - 1 through 11 (of 11 total)