dita

Forum Replies Created

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 35 total)
  • Author
    Posts
  • in reply to: full width menu #1320394

    dita
    Participant
    This reply has been marked as private.
    in reply to: Slider image overlaps content #1253596

    dita
    Participant

    Thanks, Rabindra!

    in reply to: Slider image overlaps content #1253205

    dita
    Participant

    This is the same issue as I have reported: https://themegrill.com/support-forum/topic/homepage-slider-in-safari/. Glad to know I am not the only one. 😉

    in reply to: homepage slider in Safari #1252768

    dita
    Participant
    This reply has been marked as private.
    in reply to: portfolio page #1220872

    dita
    Participant

    Thanks, Rajeeb!

    in reply to: hatom errors – tags #1196614

    dita
    Participant

    Thanks Bipan. That cannot be the cause of the error, since my pages do have hatom code. I have added “OR is_page to the inc/functions.php and copied the vcard code to content-page.php.

    in reply to: hatom errors – tags #1196567

    dita
    Participant
    This reply has been marked as private.
    in reply to: hatom errors – tags #1196554

    dita
    Participant

    The testing tool is positive because it’s only checking the information that is available and the pages have indeed a title code.

    The search console gives different information. Under the structured data tab the same pages have item errors, because author and updated date are missing. Pages with one excerpt have 1×2 errors, pages with two excerpts have 2×2 errors, three excerpts have 3×2 errors, etc.

    in reply to: hatom errors – tags #1196547

    dita
    Participant
    This reply has been marked as private.
    in reply to: hatom errors – tags #1196544

    dita
    Participant
    This reply has been marked as private.
    in reply to: font-size headings #928860

    dita
    Participant

    Thanks Bishal. I have found the code: div.entry-title h3.

    in reply to: custom css box broken #896402

    dita
    Participant

    I will give it a try. The green was because I forgot a “;”. Thanks.

    in reply to: custom css box broken #896358

    dita
    Participant

    thanks. I already tried custom css plugins. Adding custom css breaks my site: suddenly half of it is in the original green instead of my chosen color.

    The only way to add custom css without problems is to add it to the spacious stylesheet style.css.

    in reply to: custom css box broken #895728

    dita
    Participant

    Thanks Bishal. What can it be if it is not a plugin conflict or a wrong code? The problem is solved when I change my theme (but I don’t to).

    in reply to: custom css box broken #895398

    dita
    Participant

    I have deactivated all plugins now, but the problem is not solved. My custom css codes are still not working. Did you change functions in the last update? My codes are
    figure {float:left;padding-right:4%;text-align:left;width:36%;}
    .by-author{display:none;}

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 35 total)