CYBER MONDAY SALE! 30% DISCOUNT!! Coupon code:cm30 Enjoy!!!

TG services featured images

Home Forums Spacious Free TG services featured images

This topic contains 5 replies, has 3 voices, and was last updated by  Rajesh 2 months ago.

Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)
  • Author
    Posts
  • #1389328

    spetrescu.work
    Participant

    Hi,
    is there a temporary bug about the TG services widget?

    I have placed the widget on a newly created business page but the pictures won’t show, although they do in TG services widgets elsewhere on the website. I have checked the page settings featured in the previous as well as in this newly inserted widget, and everything looks the same. I have even tried inserting featured pages that are shown in other TG Services instances on different places on the website, so the same featured images, and they don’t show in this latest widget.
    You can see the functioning widget here: https://mycambridgeenglish.org/, but the malfunctioning one here: https://mycambridgeenglish.org/try-it/, where I inserted a featured page as on the home page (where the featured images are shown).

    Thanks a lot!
    Simona

    #1389441

    Rajesh
    Moderator

    Hi @spetrescu.work,

    The TG: Services widget is working fine and there is no bug while checking in our development environment. It seems you have created custom template page. So, can you check your code for errors and fix accordingly?

    Thanks.

    #1389444

    spetrescu.work
    Participant

    Hi Rajesh,

    thanks for your reply, but no I haven’t created a custom template page, the only thing is the sidebars that I can replace using another plugin. But this is already working in 2 different places on the website, i.e. under Home and under mycambridgeenglish.org/do-it
    could you be more specific on what needs to be amended?
    thanks,
    Simona

    #1389449

    spetrescu.work
    Participant

    Hi, just wanted to say I deleted the page and re-created it, and now it works. Thanks!

    #1389541

    Rajesh
    Moderator

    Hi @spetrescu.work,

    Glad to know your issue is resolved. If you get any issue later, feel free to ask again.

    Thanks.

    #1390240

    janetwatson0341
    Participant

    Hi Rajesh,

    Exactly same problem on my website but now resolved.

    Thanks for guide rajesh

Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)

You must be logged in to reply to this topic.