Slider doesn't work after update to 1.3.5

Home Forums ColorMag Free Slider doesn't work after update to 1.3.5

Tagged: ,

This topic contains 8 replies, has 3 voices, and was last updated by  Nitu Shrestha 3 months, 3 weeks ago.

Viewing 9 posts - 1 through 9 (of 9 total)
  • Author
    Posts
  • #1402517

    nisezdi
    Participant

    Hi,

    Slider doesn’t work based on to category after updated to 1.3.5 .

    Do yu awake about this problem ?
    How can we fix it or roll-back ?

    Thanks
    Nazif

    #1402560

    Nitu Shrestha
    Moderator

    @nisezdi

    Can you once try out clearing out your browser’s cache and check? If the issue still persists then, can you provide us the URL of your website so that we can inspect it and give you a better solution?

    Thanks.

    #1402631

    nisezdi
    Participant

    Thank you, after clearing cache, it is fixed.
    I should make it before sending the problem.
    Sorry for your time.

    #1402655

    Nitu Shrestha
    Moderator

    @nisezdi

    Do let us know if you have any further query regarding to our theme.

    Thanks.

    #1403759

    ani_yoveva
    Participant

    Hello! The theme is amazing! I have just one problem. The slider does not work as slider. It show my post in a column, and they dont change.

    #1403871

    Nitu Shrestha
    Moderator

    @ani_yoveva

    Can you once try clearing out your browser’s cache and check? If the issue still persists then can you provide us the URL of your website so that we can inspect it and give you a better solution?

    Thanks.

    #1403941

    ani_yoveva
    Participant

    i did it a lot of times. The url is: www.samokovest.com

    #1403955

    ani_yoveva
    Participant

    It works right now… I just changed the sizes on the headings and text area… I dont know what happens…

    #1404050

    Nitu Shrestha
    Moderator

    @ani_yoveva

    Do let us know if you have any further query regarding to our theme.

    Thanks.

Viewing 9 posts - 1 through 9 (of 9 total)

You must be logged in to reply to this topic.