Problem with safari

Home Forums ColorNews Free Problem with safari

This topic contains 8 replies, has 3 voices, and was last updated by  ashishsthanp 3 weeks, 6 days ago.

Viewing 9 posts - 1 through 9 (of 9 total)
  • Author
    Posts
  • #1298983

    la_miola
    Participant

    Hello! My site is beautifully displayed in all browsers. But the safari does not display pictures. What can be done? Thank you! (English is not my native language, so forgiveness for mistakes).

    #1299023

    sajantg
    Moderator

    Hello @la_miola,

    Please provide us your site URL and we will inspect it and provide you the solution.

    Thanks,

    Themegrill Support team.

    #1299150

    la_miola
    Participant

    Hello @sajantg !
    Thank you very much for the answer!

    So, i solved the problem with safari. It is necessary to give names to pictures in the Latin alphabet. And it’s all. 🙂

    But I have other question on this template:
    1. How do I insert a link to vk.com in the social icons panel? I add a link, but the icon does not appear. About the link to the social network

    Maybe you need to insert this icon in the template code?
    Thank you!!!

    #1299154

    la_miola
    Participant
    #1299230

    sajantg
    Moderator

    Hello @la_miola,

    Please use the following CSS in Additional CSS box and check

    #menu-social li a[href*="vk.com"]::before {
        content: '\f189';
        color: #3b5998;
    }

    Thanks,

    Themegrill.

    #1299562

    la_miola
    Participant

    Hello @sajantg!

    Thank you so much! Everything works perfectly!

    #1299605

    sajantg
    Moderator

    Hello @la_miola,

    Good to know that your issue has been solved.

    Please help us by rating us in the link below.

    https://wordpress.org/support/theme/colornews/reviews/?filter=5

    Regards,

    Themegrill Support Team.

    #1299859

    la_miola
    Participant

    Hello @sajantg ! I have another question :). How can I change the distance between lines in the title of a record? I attach the picture. Thank you!!
    http://s016.radikal.ru/i337/1703/8c/49e92c7ed8bb.png

    #1300616

    ashishsthanp
    Moderator

    Hello, @la_miola

    It seems you’re not using our theme. So we couldn’t provide support anymore.

    Regards,
    ThemeGrill Support Team.

Viewing 9 posts - 1 through 9 (of 9 total)

You must be logged in to reply to this topic.