Mobile menu doesn't work

Home Forums Spacious Free Mobile menu doesn't work

Tagged: 

This topic contains 20 replies, has 8 voices, and was last updated by  Bishal Napit 4 months, 1 week ago.

Viewing 6 posts - 16 through 21 (of 21 total)
  • Author
    Posts
  • #1375272

    brookvm
    Participant

    I have not made any code changes and have tried deactivating the plugins and that did not resolve the issue. It seems as tho it started after the version upgrade.

    #1375355

    Ashish
    Moderator

    Hi @brookvm
    While checking your site, there’s one file missing: navigation.js which is responsible for the menu functions. So, can you make sure you’ve properly installed the theme? Or, you can simply uninstall and install the theme again. That should fix the issue. If doing so also doesn’t fix it, let us know again.

    Also, please consider asking your queries in the respective support forum.
    Thanks.

    #1375356

    Ashish
    Moderator

    Hi @brunogm83
    Checking your site, I couldn’t find any issue on the menu.

    View post on imgur.com

    Can you explain in detail about which functionality of menu is not working? And in which browser and device environment? so that I could replicate those issue and fix for you. 🙂

    Thanks.

    #1375390

    brunogm83
    Participant

    Hi!
    I have returned to version 1.5 which is what works for me, since version 1.5.1 and 1.5.2 does not work the mobile menu.

    in safari and Chrome did not work the menu.

    the installation was clean and I tried to disable all the plugins, so I went back to version 1.5

    A greeting

    #1375423

    brookvm
    Participant

    Hi @ashish
    my appologies, i can’t seem to figure out how to respond to your response properly.

    We have tested mobile Safari and Chrome. I uninstalled, deleted, and reinstalled the theme. It worked for a brief moment, now is not working again. When clicking on the mobile menu, it just does not respond, no drop down.

    #1375483

    Bishal Napit
    Moderator

    @brunogm83 @brookvm

    Can you once try clearing out the browser cache as well as check in another device in which it is not opened up? Thanks.

Viewing 6 posts - 16 through 21 (of 21 total)

You must be logged in to reply to this topic.