Menu Parent Not Clickable on Mobile

Home Forums ColorMag Free Menu Parent Not Clickable on Mobile

Tagged: ,

This topic contains 14 replies, has 9 voices, and was last updated by  Nitu Shrestha 4 months, 2 weeks ago.

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 15 total)
  • Author
    Posts
  • #1340983

    dbrower620
    Participant

    I have two menu items with sub-items on them. On desktop, I can click on the main item and go to a page. However, this doesn’t seem to be the case on mobile. Mobile shows the arrow to access the sub-items, but if I tap on the main entry, nothing happens. Is there a setting I’m missing here? Thank you!

    #1341022

    Ashish
    Moderator

    Hello, @dbrower620

    This might be caused by plugins you’re using.
    So, you can try deactivating plugins one by one and check if your issue resolves. Also, if you’ve changed any theme’s file, please revert back. If it still persists, can you provide us URL for your website so that we can inspect it and give you a proper solution?

    Regards,
    ThemeGrill Support Team.

    #1341144

    dbrower620
    Participant
    This reply has been marked as private.
    #1341179

    Ashish
    Moderator

    @dbrower620
    I’ve checked your site in mobile device and submenu is working perfectly. Can you confirm this? Thanks.

    #1341244

    dbrower620
    Participant

    Yes… the submenus are working perfectly. The parent item is not working. On desktop, I can click on the parent item to go to a specific page. On mobile, that doesn’t work. The parent items are both linked to specific pages, but I can’t click on those items to go to their pages.

    #1341304

    Ashish
    Moderator

    @dbrower620
    I’ve checked your site again and found that you need to click two times in order to open the parent link and it seems an issue with our theme. If that is what your issue is, we’ll check and fix in the next update of the theme.
    Please keep checking for an update:
    themegrill.com/themes/colormag

    If you get any issue later, feel free to ask again! If you like our theme, you can help us by providing a review us here: https://wordpress.org/support/theme/colormag/reviews/?filter=5

    Regards,
    ThemeGrill Support Team.

    #1342284

    Derek
    Participant

    I have the same issue with header menu items on mobile. Double click doesn’t work. But all sub items work fine. If a menu header has no sub menu it works fine. Hopefully you can find a fix in an update.

    #1343519

    nitrokubie89
    Participant

    Hi there!

    Can confirm I’m also having the same problem. Menus work fine on desktop, but you can’t click the parent menu on mobile to access the category archive. But it seems you guys are aware and working on a fix.

    Website for reference: https://www.mihockey.com

    #1344786

    benjamin_willett
    Participant

    I have the same issue. I hope they have it resolved soon; I really like this theme.

    #1360308

    lisa.jones
    Participant

    I also have the same issue. I think it was since I upgraded the theme. I had it working on the dev version of the site before I upgraded, but it doesn’t work now.

    #1360563

    Ashish
    Moderator

    Hi,
    This issue has been fixed in upcoming version 1.2.4 which is near to being live. Thanks.

    #1821519

    Eric
    Participant

    I’m experiencing this same issue on Accelerate Pro theme, was the update pushed out to all themes?

    Ref. site: https://www.fraxa.org

    Get Involved > FRAXA Volunteer Ambassadors is the first menu item to have go to a 3rd level and it requires a double click.

    #1821559

    Bishal Napit
    Moderator

    Hi, Eric.

    We tested out your site and the parent menu seems to be working fine. So, maybe check once clearing out your browser cache? Thanks.

    #1821626

    Eric
    Participant

    After seeing this thread, I did some digging. I was using a child theme with some customizations. I had a header.php file in place in the child theme and once I remove that so that it would revert to using the current revision, everything worked as expected. I was unable to figure out exactly what changed in the coding to make it work, but it’s working now. I also wasn’t sure what I changed in the header.php file when I put it in the child theme so that’s a lesson for me to make better notes for myself. Everything seems to be resolved now. Thank you!

    #1821822

    Nitu Shrestha
    Moderator

    @Eric

    Do let us know if you have any further query regarding to our theme.

    Thanks.

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 15 total)

You must be logged in to reply to this topic.