Menu not showing tree on mobile

Home Forums Ample Free Menu not showing tree on mobile

Tagged: 

This topic contains 8 replies, has 3 voices, and was last updated by  Rajesh 2 months, 1 week ago.

Viewing 9 posts - 1 through 9 (of 9 total)
  • Author
    Posts
  • #1404876

    brunotominetti
    Participant

    Hi Support Team:
    I have a problem with a site I pubblished quite time ago but updated soon: http://www.bruangel.com ; in the mobile view it not open the tree of the links nested (see in browser please).
    I tried a test in another installation and the menu open and show the link tree:
    http://demo3.brunotominetti.com/amega
    I don’t know what happen’t to Bruangel site, please help me and excuse me for my bad English

    #1404877

    brunotominetti
    Participant

    Hello again, sporry the post is gone when I was editing..
    here the links
    menu not showing tree:
    http://www.bruangel.com
    Menu showing tree
    http://demo3.brunotominetti.com/amega
    Thank You a lot in advance
    Bruno

    #1404975

    Rajesh
    Moderator

    Hi @brunotominetti,

    The issue seems to be arising due to the plugins used. So, can you disable the used plugins one by one and check if the issue is resolved? If not, feel free to ask again.

    Thanks.

    #1405012

    brunotominetti
    Participant

    HI again Rajesh; I have made a redirect to a page in maintenace for the client, but the site is navigable exept the home page: example http://www.bruangel.com/biografia/

    Thank You again
    Bruno

    #1405008

    brunotominetti
    Participant

    HI Rajesh, I tried to desable all the plugin but th issue is not resolved, now is online so;
    http://www.bruangel.com
    I created a new site in the network with the Ample child theme and the menu works properly.
    http://www.bruangel.com/test/
    I have:

    • a copy of all the WP-files in my pc (28/11/2018)
    • a copy of full backup done with Updraft plus (04/12/2018)
    • a recent backup done from Aruba service, but I think it is too recent (04/12/2018)
    • /ul>

      Thank you very much
      Bruno

    #1405140

    Ashish
    Moderator

    Hi, Bruno,
    Thanks for posting the issue here. After checking your site, I found that you’ve added following code inside Additional CSS box of customizer.

    .fa{
        display:none;
    }

    Please remove that code and it should be fixed. Let us know if doing so doesn’t work for you. 🙂

    Regards,
    ThemeGrill Support Team.

    #1405161

    brunotominetti
    Participant

    HI Ashish, GOAL!!! Now the tree/mobile it’s ok, really but really Thank You
    I will renewe my satisfaction review about Your support

    Have a nice day
    Kind regards
    Bruno

    #1405167

    brunotominetti
    Participant

    HI again Ashish, please I don’t remember where I can let my rewiev…
    Thank You

    Have a nice day
    Kind regards
    Bruno

    #1405310

    Rajesh
    Moderator

    Hi @brunotominetti,

    Glad to know it worked. If you get any issue later, feel free to ask again! Here is the link to our theme page where you can leave a review.
    https://wordpress.org/support/theme/ample/reviews/?filter=5

    Thanks.

Viewing 9 posts - 1 through 9 (of 9 total)

You must be logged in to reply to this topic.