Main Menu not working

Home Forums SingleApp Free Main Menu not working

This topic contains 5 replies, has 3 voices, and was last updated by  Rabindra Tharu 2 years, 1 month ago.

Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)
  • Author
    Posts
  • #1260856

    etoedia
    Participant

    Hi,

    Been trying to create the main menu for the Onepage site using the SingleApp did the normal way of creating the custom link, tried adding the #aboutus, #service etc. or using the full url.com/#service but neither of them are working for the site, any help will really be appreciated please, thanks.

    #1261088

    Rabindra Tharu
    Moderator

    Hello @etoedia,

    Well, for Onepage menu your have to create custom link with #setionid. Please make sure you added same id which is placed in your widget section id. If your issue persists allow us your site URL.

    Thanks!
    ThemeGrill Support Team

    #1261101

    etoedia
    Participant

    Oh fantastic! It worked, I wrote the custom links names exact way the section ID was written like you said, thanks for the help.

    #1261473

    Rabindra Tharu
    Moderator

    Hello @etoedia,

    Nice to know that the issue has been solved. If there are any further query regarding our theme, then, please feel free to post them.

    Thanks!
    ThemeGrill Support Team

    #1265425

    tolakins
    Participant
    This reply has been marked as private.
    #1265689

    Rabindra Tharu
    Moderator

    Hello @tolakins,

    Please check your site and follow our theme documentations.

    Thanks!
    ThemeGrill Support Team

Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)

You must be logged in to reply to this topic.