Lost social media icons

Home Forums ColorMag Free Lost social media icons

This topic contains 13 replies, has 4 voices, and was last updated by  Nitu Shrestha 3 months ago.

Viewing 14 posts - 1 through 14 (of 14 total)
  • Author
    Posts
  • #1374186

    For some reason my social media icons are showing up as ? but the links are still working.

    Home

    I can’t figure out how to fix this.

    #1374289

    Nitu Shrestha
    Moderator

    Hi @nationalparkobsessed

    Can you provide us the link to screenshot to better understand the issue?

    Thanks.

    #1374682

    joeblanton
    Participant

    Hi I have this problem as well. Icons are visible for a second then appear as question mark/exclamation as posted above.
    Thanks for any help.

    #1374727

    Nitu Shrestha
    Moderator

    Hi @joeblanton

    Can you provide us the link to screenshot as well as provide the URL of your site so that we can inspect it and give you proper solution?

    Thanks.

    #1374824

    joeblanton
    Participant

    Home

    I can’t paste the screenshot into this message. The reactivated the social icons in the header and you will see that they are ? and ! just like the national park obsessed original post. I have another social widget in the header as well until you can give me a fix. I prefer to use yours.

    Thanks, Joe

    #1374848

    Nitu Shrestha
    Moderator

    @joeblanton

    Can you once try disabling the used plugin on your site and check?

    Thanks.

    #1375391

    rzoomoeste
    Participant

    Hello!
    I´m having the same trouble.
    The link to my website is: http://rzoom.com.br
    The screenshot is this: http://rzoom.com.br/wp-content/uploads/2018/06/screenshotzoom.jpg

    I already tried to reset this function on the theme, but still not working…

    Thanks!

    #1375460

    Nitu Shrestha
    Moderator

    Hi @rzoomoeste

    Can you once try disabling the used plugin on your site and check?

    Thanks.

    #1375572

    joeblanton
    Participant

    Yes. I deactivated the third party social icons widget and I also deactivated the included social options via customize. I’ve reactivated both so that our visitors will have links to our social until you provide a solution. How did you solve the other posters with the same issue?

    #1375573

    joeblanton
    Participant

    Also, when I navigate to scentevidencek9.com the icons appear for a second and then change into the blinking ?! symbols. I’ve also tried to add the Colormag Social Profiles to other sections in the page and it does not work properly. The Social icons in the widget are greyed out and the widget only displays large text i.e., Facebook) Thanks for any assistance. I prefer the placement and look of the ColorMag Social option so I hope you can find a solution.

    #1375576

    joeblanton
    Participant

    Also my Search Icon in the navigation bar has stopped working and is greyed out.

    #1375605

    Nitu Shrestha
    Moderator

    @joeblanton

    Can you once disable the ‘Contact Widgets’ plugin added in your site and check?

    Thanks.

    #1375668

    joeblanton
    Participant

    I noticed that the Contact Widget just rolled out an update which seems to have solved the social icon issue. The search icon is still greyed out in my menu bar and doesn’t function. Thanks for your help.

    #1375818

    Nitu Shrestha
    Moderator

    Hi @joeblanton

    We didn’t find the search icon in your site and also can you search for the alternative plugin in the WordPress directory for same and manage as needed and check?

    Thanks.

Viewing 14 posts - 1 through 14 (of 14 total)

You must be logged in to reply to this topic.