Logo not showing up

Home Forums Esteem Free Logo not showing up

This topic contains 6 replies, has 2 voices, and was last updated by  Nima 7 months ago.

Viewing 7 posts - 1 through 7 (of 7 total)
  • Author
    Posts
  • #1297765

    anilia98
    Participant

    hello,

    I’ve uploaded a logo image with dimensions of 150 x 150 px. But it is not showing up on my site.
    Here’s a screenshot: https://drive.google.com/open?id=0B9Bf2xaSa_y2bGtkRW96WTNSVVE

    my url: http://www.homeschoolevaluationsfl.com/

    thanks in advance for your help.

    #1297864

    Nima
    Moderator

    Hy @anilia98,

    Please, go to the options Appearance->Customize->Header->Show and select an appropriate option for you.

    Regards!
    ThemeGrill Support Team

    #1298687

    anilia98
    Participant

    thanks so much for your help!

    #1298688

    anilia98
    Participant
    This reply has been marked as private.
    #1298788

    Nima
    Moderator

    Hy @anilia98,

    When we visited your page we could see that all of the pages have same background color which screen shot is provided below:
    http://prntscr.com/em38nb

    The problem may be due to cache problem so, please once clear your browser’s cookies and cache.
    Also check it once by opening your website in other browser.

    Regards!
    ThemeGrill Support Team

    #1299224

    anilia98
    Participant

    thank you again for responding. I figured it out after my last comment but I didn’t see how to delete it. Thanks again!

    #1299256

    Nima
    Moderator

    Hello @anilia98,

    If you are mentioning to clear browser’s cookies and cache, for this you can google it for your respective browser.
    And feel free to post us if you have any other issues.

    Regards!
    ThemeGrill Support Team

Viewing 7 posts - 1 through 7 (of 7 total)

You must be logged in to reply to this topic.