CYBER MONDAY SALE! 30% DISCOUNT!! Coupon code:cm30 Enjoy!!!

home page sliders stopped.

Home Forums Accelerate Free home page sliders stopped.

Tagged: 

This topic contains 12 replies, has 6 voices, and was last updated by  Ashish 11 months ago.

Viewing 13 posts - 1 through 13 (of 13 total)
  • Author
    Posts
  • #1340683

    markchon
    Participant

    The home page sliders suddenly not working.
    They used to slide promptly and now just showing #1 slider only all of sudden.
    please help me.

    it is on the home page of my site: www.evergreenbiblefellowship.com

    Mark.

    #1340860

    Nima
    Moderator

    Hi markchon,

    Could you please mention us in which browser the problem you have mentioned is occurring.
    As we could see all fine when checked in the google chrome and mozilla firefox browser.

    Regards!
    ThemeGrill Support Team

    #1340911

    markchon
    Participant

    Hello Nima.
    Thank you for your respond.
    I am currently using chrome.

    #1340977

    renatosantana2929
    Participant

    Excellent topic

    #1341012

    Nima
    Moderator

    HI markchon,

    When we checked your site URL it is working fine as the slider is sliding and we could see all together 3 slider images. We might have not understood your problem clearly if it is the case then please elaborate us more with any specific screen shots.

    Regards!
    ThemeGrill Support Team

    #1341195

    markchon
    Participant

    I think the pictures should slide automatically, but they don’t.
    And the sliders don’t move even when I click the both controllers on left and right side.
    I also tried after deleted cookies and caches on the chrome and still not worked.
    Please see the attached the picture and guide me.
    Thank you.
    home page sliders

    #1341217

    m.sheraz0123
    Participant

    Maybe the class you used in the slider is wrong or your css file or javascript links are not working exactly. they are missing. Check out it on my website I made this kind of things here IPL Schedule

    #1341351

    Ashish
    Moderator

    Hello, @markchon

    This might be caused by plugins you’re using. So, you can try deactivating plugins one by one and check if your issue resolves. Also, if you’ve changed any theme’s file, please revert back. If it still persists, please let us know again.

    Regards,
    ThemeGrill Support Team.

    #1341447

    flyingpreacher
    Participant

    I’m having the same issue as markchon. I went through and deactivated my plug-ins to no avail. The sliders work in Edge, but not my Google Chrome Version 63.0.3239.132 (Official Build) (64-bit).
    www.germantownchurch.com
    www.daytonpilotsclub.org
    www.mountaineerashram.org

    Thanks.

    #1341503

    Nima
    Moderator

    Hi flyingpreacher,

    When we checked your all site in our website with the latest google chrome version everything seems to be fine and normal.
    So, could you please once check and confirm it.

    Regards!
    ThemeGrill Support Team

    #1341603

    flyingpreacher
    Participant

    Interesting issue. Chrome said it was up-to-date. I decided to uninstall and reinstall Chrome, and that did it. Thanks.

    #1341721

    markchon
    Participant

    Hello.
    Finally I figured out what was wrong!
    I checked with every plugin by activating and deactivating and I found out SiteOrigin Widgets Bundle was conflict with my theme.
    Then the sliders are working good now witout SiteOrigin Widgets, but I can’t use a couple of function made by them. 🙁
    Anyway thank you so much good folks.

    p.s)
    Is there any way to solve the conflict between the theme and SiteOrigin Widgets plugin?

    #1341823

    Ashish
    Moderator

    Hello @markchon
    We’ll have a look at that.

    Regards,
    ThemeGrill Support Team.

Viewing 13 posts - 1 through 13 (of 13 total)

You must be logged in to reply to this topic.