Content slider don't show

Home Forums ColorMag Free Content slider don't show

This topic contains 8 replies, has 4 voices, and was last updated by  info1912 5 hours, 50 minutes ago.

Viewing 9 posts - 1 through 9 (of 9 total)
  • Author
    Posts
  • #1822724

    info1912
    Participant

    Hello,
    My content slider doesn’t show properly. The image doesn’t load and it’s the same problem with different images. It just show a small piece of the picture. The same problem if I use laptop or phone. I have the latest updates.
    What can I do to make it appear correct?

    • This topic was modified 6 days, 5 hours ago by  info1912.
    #1822824

    Nitu Shrestha
    Moderator

    @info1912

    Can you provide us the URL of your website so that we can inspect it and give you a better solution?

    Thanks.

    #1822869

    info1912
    Participant

    Yes, the url is: https://www.loparlivet.se/

    #1822950

    Nitu Shrestha
    Moderator

    @info1912

    Can you once try disabling the used plugin on your site and check?

    Thanks.

    #1822984

    info1912
    Participant

    The problem remains. I have tried to disabling the plugin and install again (done that twice). I have used the feutered pic to shown as a pic with link in the slider section and that is not a problem. The problem remains with all posts as a slider.
    However if I choose to display two posts in the slider section (as a slider), the first image don’t load but the second does, and after that the first picture is shown. But I still whant the image/post to be shown the first time it appear in the slider.

    #1823112

    Bishal Napit
    Moderator

    @info1912

    Did you try out as suggested on chat support, ie, replace the current featured image in your site and readd as needed? Thanks.

    #1823201

    oscarbelloquezada
    Participant

    Hi

    I have the same problem, The images in the slider do not appear. How can I resolve???

    Url: http://netorivasblog.com/

    Thanks

    #1823334

    Nitu Shrestha
    Moderator

    @oscarbelloquezada

    Can you replace the current featured image used on your site and check?

    Thanks.

    #1823386

    info1912
    Participant

    Yes I have done it several times. And used other posts and it’s the same problem with all posts and all images.

Viewing 9 posts - 1 through 9 (of 9 total)

You must be logged in to reply to this topic.